De winnaars van de klassekorting zijn bekend!De prijzen:

  • 1e prijs: Marco van Willigen uit Brakel,-
  • 2e prijs: de heer C.v.d. Leij uit Zuilichem,-
  • 3e prijs: Fam. H. voor den Dag uit Almkerk,-

Gecertificeerd voor onderhoud van hybride auto’sWe hebben goed nieuws te melden. De twee monteurs Aron Hobo en Reiner Dijkhof blijven zich graag ontwikkelen en zijn nu gecertificeerd om hybride auto’s te onderhouden en de benodigde reparaties uit te voeren. Zij zijn op de hoogte van de modernste technieken, dus uw hybride voertuig is bij Autobedrijf Klaas Hobo in goede handen. Aron en Reiner, gefeliciteerd met het behalen van dit certificaat!


NajaarsCheckZorg dat uw auto op tijd klaar is voor het najaar en maak een afspraak voor onze speciale najaarsactie. Uw auto wordt tijdens de NajaarsCheck nagekeken op de volgende controlepunten: banden, accu, ruitenwissers, ruiten, uitlaat, verlichting, remblokken en -schijven, vloeistofniveaus, rubbers en meer...

Lees meer

Tijd voor de bandenwissel van zomer- naar winterbandenDe zomer is voorbij. We kunnen ons langzaam gaan voorbereiden op de winter en uw auto moet u dan ook weer winterproef maken.

Lees meer

Sterren met statusSinds kort zijn wij aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG). Dit benadrukt nogmaals onze kwaliteitsnorm als het aankomt op service, onderhoud, reparatie, garantie of schadewerkzaamheden.

Lees meer