Hobo_slide6-1 Hobo_slide1 Hobo_slide5

Onderhoud & reparaties

Autobedrijf Klaas Hobo B.V. is een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Monteur met sleutel in hand

APK keuring voor een goede prijs! Door de APK Keuring uit te laten voeren bij een TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz bent u zeker van de kwaliteit en kunt u snel weer veilig de weg op!

Wanneer een APK?

De eerste Algemene Periodieke Keuring dient uitgevoerd te worden wanneer de auto vier jaar oud is. De tweede keuring vindt plaats als de auto zes jaar oud is en de derde vindt plaats wanneer de auto acht jaar is. Daarna zal de keruing jaarlijks moeten worden uitgevoerd.
Wilt u weten wanneer uw APK afloopt? Wij kijken dit graag voor u na, dus neem gerust contact met ons op.

APK kosten

Bij ons bent u verzekert van een betrouwbare en kwalitatieve APK keuring! Bij de MBSG leden bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherp tarief. Wij zijn TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz en RDW erkend, en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn voornamelijk gespecialiseerd in Mercedes-Benz, maar u kunt bij ons terecht met ieder merk auto voor de keuring. Wij beschikken over de modernste uitleesapparatuur. De prijs van de APK check kan verschillen. Benieuwd naar de actuele prijzen? Bel ons en wij vertellen u deze prijs.

Wat is een APK check?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De overheid heeft de APK verplicht in Nederland om te kunnen controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U bent wettelijk verplicht uw auto één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. Dit betekent niet dat u in de tussentijd geen problemen kan ondervinden met uw auto. Natuurlijk kunt u bijons altijd terecht voor uw reparaties en onderhoud.

Op verrassingen zit u niet te wachten. Regelmatig onderhoud is dus van levensbelang voor uw auto. Veel reparaties zijn hierdoor eenvoudig te voorkomen en dát scheelt onnodige kosten. 

Monteur met sleutel in hand

Wanneer uw auto toe is aan onderhoud vindt u terug in het onderhoudsboekje. Ook vertellen we u van tevoren wanneer er duurdere onderhoudsmomenten aankomen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de distributieriem, slijtage van onderdelen in het motorblok etc. Dus bij ons geen verrassingen achteraf!

Verschil onderhoud en APK

Regulier onderhoud zorgt dat u met zo min mogelijk problemen kunt blijven doorrijden. Een APK is een momentopname waarbij alleen wordt gekeken naar de veiligheid van de auto en de milieuprestaties. Dus ook als u weinig rijdt betekent dit niet dat u de APK en of het onderhoud kunt uitstellen.

Onderhoud in combinatie met APK

Regulier onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en het kan problemen onderweg voorkomen. Maak daarom gebruik van onze combinatieaanbieding:
Bij een onderhoudsbeurt is de APK-keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Het combineren van onderhoud en keuring zorgt er meestal voor dat u in hetzelfde jaar niet nog eens terug hoeft.

Voorkom gevaarlijke situaties, veilig rijden begint met regulier onderhoud.

Weet u niet zeker waar uw auto aan toe is? Bel ons even, wij kijken het graag voor u na!

Zie ook:

Dashboardlampje Mercedes

Storing Mercedes C350E

 

Occasion uitgelicht: Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes A-klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is het "kleinste" model uit het assortiment van Mercedes. De productie van de A-Klasse starte in 1997, echter het model zoals we deze hedendaags kennen starte in 2012. Bij ons (leden van de Mercedes Benz Specialisten Groep) vindt u een ruim aanbod kwalitatief goede occaisons, van instap model tot luxe hatchback! Staat uw droomauto niet tussen ons actuele aanbod? Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw ideale auto. Geef in een vrijblijvend gesprek uw wensen door en wij gaan voor u op zoek!

Mercedes-Benz houdt de prijslijst van de A-Klasse overzichtelijk door geen vaste uitvoeringen aan te bieden. De standaarduitrusting is behoorlijk compleet en eenvoudig aan te vullen met optiepakketten. De nieuwprijs van de A-Klasse kan variëren tussen de €30.000 en €41.000

Mercedes A-Klasse automaat

De Mercedes-Benz A-Klasse is zowel handgeschakeld of als automaat verkrijgbaar. De derde generatie handgeschakelde modellen beschikken over zes versnellingen. De nieuwe generatie A-Klasse modellen die geleverd worden als automaat bevatten zeven of zelfs acht versnellingen.
Het model is niet alleen sportief om te zien, maar ook sportief om te rijden! Dit geld voor zowel de handgeschakelde als de automaat. De Mercedes-Benz A250 benzine beschikt over 224 Pk, 350Nm en gaat van 0-100 km/h in 6,2 seconden. De topsnelheid van deze uitvoering is gelimiteerd op 250 km/h. Het instap model van de > 2012 generatie, de A-Klasse 160 wordt standaard geleverd met een 106 PK sterke 1.4 turbo motor, deze is niet beschikbaar in automaat. De A200, A250 en A180D zijn wel leverbaar als automaat.

Mercedes A-Klasse Sedan / limousine

mercedes benz a klasse 220 amg

Sinds de Mercedes-Benz CLA hoger gepositioneerd is, is de A-Klasse Limousine een mooi alternatief. Normaal gesproken heeft een sedan/limousine meer binnenruimte vierdeurs coupé, maar dat is bij de A200 niet het geval. De kofferbak van de Limousine is 420 liter groot: 50 liter kleiner dan die van de oorspronkelijke CLA. De sedan beschikt wel over een dubbele bagagebodem zodat er een vlakke laadvloer ontstaat.

Mercedes biedt verschillende krachtbronnen voor de A-Klasse Limousine, namelijk één diesel en vier benzineversies. Tevens is dit model verkrijgbaar in een AMG variant. Het vermogen van de uitvoeringen verschilt van 116- tot 306 PK.

 

Contact Bekijk onze occasions

 

 

Mercedes, Benz, White, Moderne, Voertuig, Vervoer, Auto

Mercedes-Benz brengt dit jaar verschillende elektrische modellen op de markt, waarvan een van de pronkstukken de EQS is. Die elektrische topsedan krijgt de EQE onder zich, waarvan we nu weten dat die in september zijn publieksdebuut beleeft.

Een compleet nieuwe wagen

De EQE zal het broertje van de EQS worden. De kleinere variant is te vergelijken met de E-klasse van Mercedes-Benz. Met deze zet hoopt Mercedes het gat te verkleinen met de Tesla model S en de Porche Taycan. De EQE zal niet te vergelijken zijn met deze voorgangers, want hij krijgt namelijk een compleet eigen en onvallend coupé-achtige koets.

Op de planning staan niet alleen de EQS en de EQE, maar ook een EQS SUV en een EQE SUV. Die eerste moet het elektrische equivalent van de GLS worden, de EQE het elektrische alternatief voor de GLE. Daarnaast brengt Mercedes-Benz binnenkort de EQA en de nog te onthullen EQB op de markt. De EQB wordt in feite de elektrische versie van de GLB. De EQA en de GLB delen hun technische basis wel met auto's waarvan ook varianten met een verbrandingsmotor beschikbaar zijn, respectievelijk de GLA en GLB.

Wij kunnen niet wachten!

Contact Occasions

Wintercheck Mercedes

Een ongeluk in winterse omstandigheden zit in een klein hoekje. Laat u niet verrassen door plotselinge weersveranderingen.

Bij extreme kou heeft uw accu veel te lijden. Ook andere onderdelen zijn gevoelig. Te denken aan uw ruitenwissers, een ster in uw voorruit, de remmen, etc. Wij hebben alle apparatuur in huis om uw auto snel en vakkundig te checken en indien nodig te repareren.

Wees de winter een stap voor. Doe de Wintercheck!

Wij laten u niet in de kou staan deze winter. Onze vaste klanten weten het al langer, maar met ons kunt u veilig de weg op! Of u nu te maken krijgt met sneeuw, regen, kou, pekel of gladde wegen, wij zorgen ervoor dat uw auto winterklaar is.

Dus maak op tijd een afspraak voor de Wintercheck (inclusief licht- en zichtcontrole). Wij kijken de auto graag voor u na!

Maak een afspraak voor de Wintercheck. 

Nieuw Binnen

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI ACT R-Line Pano, LED, Virtual cockpit, Stoelverwaming

  • Prijs: € 29.950,00
  • Bouwjaar: mrt 2019
  • Kilometerstand: 113321

Social Media

facebook breed

 


Autobedrijf Klaas Hobo B.V.

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering